Trgovina

Akcija!

Sublimacija na pamuk – StartUp Basic kit

400.00 675.00  + PDV

StartUp Basic paket namjenjen je za tisak aplikacija mladim StartUp tvrtkama koji započinju svoj put u segmentu tiska na tekstilne i razne druge materijale.

Očisti

Opis

Sublimacija na pamuk – StartUp Basic Kit

Sublimacija na pamuk – StartUp Basic kit. StartUp kit za sublimaciju na pamuk namijenjeni su mladim StartUp tvrtkama koji započinju svoj put u segmentu tiska na tekstilne i razne druge materijale. Pakete smo razvrstali u nekoliko kategorija, a sačinjavaju raznu opremu i alate koji su potrebni za početak rada i stvaranja proizvoda koje ste zamislili. Kompletna kalkulacija troška A4 ispisa sa 60% ispune printa iznosi 2 kn/kom što je vrlo prihvatljivo.

Sa takvom kalkulacijom lagano možete konkurirati bilo kojoj tehnici tiska koje mogu isporučiti full color otisak na bijele i svijetle podloge. U tom segmentu možemo navesti DTG tehniku tiska na majice koje koriste slične boje za prijenos aplikacija. Ova tehnika vrlo je otporna i konstanta kod pranja i održavanja majica. Testirali smo majice na 40-50 pranja pri temperaturi od 60°. Otisak je i nakon toliko pranja ostao postojan, a boje nisu jako izgubile na intenzitetu. Svakako preporučamo pranje na 40° tako će aplikacija zasigurno izdržati i puno više pranja. Kod pranja okrenite majice naopako i nemojte glačati direktno preko aplikacije. Svakako prije pranja pročitajte upute oko održavanja koje se nalaze u samom pakiranju transfer papira za sublimaciju na pamuk.

Sublimacija na pamuk – StartUp Basic kit

Sublimacija na pamuk – StartUp Basic kit složili smo sve što vam je potrebno za prijenos određene aplikacije na bijele i svijetle majice i tekstil pomoću Epson A4 ili A3 printerapraha za fiksiranjesublimacijske bojetransfer papira.

Više o ovoj inovativnoj tehnici tiska pogledajte ovdje

Paket sačinjava opcije A4 ili A3 printera:

*Epson L382 A4 printer
4x 1 dcl sublimacijske boje
150 grama praha za fiksiranje
100 listova transfer papira
Driver za instalaciju
Upute za korištenje
Support video za instalaciju

*Epson L1300 A3 printer
5x 1 dcl sublimacijske boje
150 grama praha za fiksiranje
50 listova transfer papira
Driver za instalaciju
Upute za korištenje
Support video za instalaciju

  • SubliOnCotton tehnologija podržava printanje sa sublimacijskim bojama na vodenoj bazi.
  • SubliOnCotton tehnologija podržava printanje sublimacijskim gel bojama Sawgrass SubliJet-R
  • SubliOnCotton tehnologija NE podržava printanje sublimacijskim gel bojama Sawgrass SubliJet UHD
  • Upute za podešavanje profila i printera Epson preuzmite ovdje
  • Profil za Epson preuzmite ovdje

*Prerađeni Epson printer: Pošto u ovom sistemu radimo preradu te ne koristimo originalne Epson boje na sami printer ne možemo dati garanciju.

Dodatne informacije

Printer Option

Start paket Epson A4, Start paket Epson A3

Možda će vam se također svidjeti…