Sublimcija na pamuk – Termo transfer preše

999.00 1,275.00  + PDV

Sublimacija na pamuk – Termo preše. Za kvalitetan prijenos ove aplikacje potrebna vam je kvalitetna termo transfer preša.

Očisti

Opis

Sublimacija na pamuk – Termo transfer preše

Sublimacija na pamuk – Termo preše. StartUp kit za sublimaciju na pamuk namjenjeni su mladim StartUp tvrtkama koji započinju svoj put u segmentu tiska na tekstilne i razne druge materijale. Pakete smo razvrstali u nekoliko kategorija, a sačinjavaju raznu opremu i alate koji su potrebni za početak rada i stvaranja proizvoda koje ste zamislili. Kompletna kalkulacija troška A4 ispisa sa 60% ispune printa iznosi 2 kn/kom što je vrlo prihvatljivo.

Sa takvom kalkulacijom lagano možete konkurirati bilo kojoj tehnici tiska koje mogu isporučiti full color otisak na bijele i svijetle podloge. U tom segmentu možemo navesti DTG tehniku tiska na majice koje koriste slične boje za prijenos aplikacija. Ova tehnika vrlo je otporna i konstanta kod pranja i održavanja majica. Testirali smo majice na 40-50 pranja pri temperaturi od 60°. Otisak je i nakon toliko pranja ostao postojan, a boje nisu jako izgubile na intenzitetu. Svakako preporučamo pranje na 40° tako će aplikacija zasigurno izdržati i puno više pranja. Kod pranja okrenite majice naopako i nemojte glačati direktno preko aplikacije. Svakako prije pranja pročitajte upute oko održavanja koje se nalaze u samom pakiranju transfer papira.

Sublimacija na pamuk – Termo preše

Sublimacija na pamuk – Termo preše. Za kvalitetan prijenos ove aplikacje potrebna vam je kvalitetna termo transfer preša. Gotovo svaka aplikacija treba toplinu za prijenos i fiksiranje na konačni proizvod. Svakako termo preša mora biti kvalitetna i pouzdana, te mora ravnomjerno isporučivati toplinu na svim zonama. U našoj ponudi možete pronaći Stahls-Maxx termo preše, visoko kvalitetne strojeve za prijenos raznih aplikacija na razne tekstilne i ne tekstilne materijale. Stahls-Maxx je Stahlsova marka kojoj je glavni moto Maxximalan učinak za minimalnu – ekonomičnu cijenu. Stahls-Maxx preše se otvaraju ručno nakon isteka vremena apliciranja. Stahls-Maxx termo preše izrađene od viskokvalitetnog nehrđajućeg čelika presvučene plastificiranim matt zaštitnim slojem. Sve Stahls termo preše imaju inovativne sisteme za olakšan rad. Stahls-Maxx termo preša ima promjenjive temeljne ploče ovisno materijalu i proizvodu na koji aplicirate. Vrlo koristan alat za proizvode koji zahtjevaju print na teže dostupna mjesta (đepovi, rukavi) Garancija na grijači element iznosi 30 godina. Više informacija o Stahls termo prešama pogledajte na StahlsTV.com

Više o ovoj termo preši pogledajte ovdje

  • SubliOnCotton tehnologija podržava printanje sa sublimacijskim bojama na vodenoj bazi.
  • SubliOnCotton tehnologija podržava printanje sublimacijskim gel bojama Sawgrass SubliJet-R
  • SubliOnCotton tehnologija NE podržava printanje sublimacijskim gel bojama Sawgrass SubliJet UHD

Dodatne informacije

Dimensions

28×38 cm, 38×38 cm, 40×50 cm

Možda će vam se također svidjeti…