Trgovina

Sublimacija na pamuk – StartUp Premium Kit

1,450.00 1,950.00  + PDV

StartUp paketi namjenjeni su mladim StartUp tvrtkama koji započinju svoj put u segmentu tiska na tekstilne i razne druge materijale.

Očisti

Opis

Sublimacija na pamuk – StartUp Premium Kit

Sublimacija na pamuk – StartUp premium Kit. StartUp kit za sublimaciju na pamuk namjenjeni su mladim StartUp tvrtkama koji započinju svoj put u segmentu tiska na tekstilne i razne druge materijale. Pakete smo razvrstali u nekoliko kategorija, a sačinjavaju raznu opremu i alate koji su potrebni za početak rada i stvaranja proizvoda koje ste zamislili. Kompletna kalkulacija troška A4 ispisa sa 60% ispune printa iznosi 2 kn/kom što je vrlo prihvatljivo.

Sa takvom kalkulacijom lagano možete konkurirati bilo kojoj tehnici tiska koje mogu isporučiti full color otisak na bijele i svijetle podloge. U tom segmentu možemo navesti DTG tehniku tiska na majice koje koriste slične boje za prijenos aplikacija. Ova tehnika vrlo je otporna i konstanta kod pranja i održavanja majica. Testirali smo majice na 40-50 pranja pri temperaturi od 60°. Otisak je i nakon toliko pranja ostao postojan, a boje nisu jako izgubile na intenzitetu. Svakako preporučamo pranje na 40° tako će aplikacija zasigurno izdržati i puno više pranja. Kod pranja okrenite majice naopako i nemojte glačati direktno preko aplikacije. Svakako prije pranja pročitajte upute oko održavanja koje se nalaze u samom pakiranju transfer papira.

StartUp kit

U StartUp Kit složili smo sve što vam je potrebno za prijenos određene aplikacije na bijele i svijetle majice i tekstil pomoću Epson A4 printera, praha za fiksiranje, sublimacijske boje, transfer papira i kvalitetne termo preše za majice.

*U ovaj premium paket ubacili smo Stahls-Maxx termo prešu za majice u raznim formatima. Maxx je kvalitetna termo preša za majice sa odličnim 30 godišnjim garancijama na grijač. Više o samoj preši možete pogledati ovdje

Više o ovoj inovativnoj tehnici tiska pogledajte ovdje

Paket sačinjava opciju A3 printera te termo prešu u formatu 40×50 cm

*Epson L1300 A3 printer
5x 1 dcl sublimacijske boje
150 grama praha za fiksiranje
50 listova transfer papira
Driver za instalaciju
Upute za korištenje
Support video za instalaciju

  • SubliOnCotton tehnologija podržava printanje sa sublimacijskim bojama na vodenoj bazi.
  • SubliOnCotton tehnologija podržava printanje sublimacijskim gel bojama Sawgrass SubliJet-R
  • SubliOnCotton tehnologija NE podržava printanje sublimacijskim gel bojama Sawgrass SubliJet UHD
  • Upute za podešavanje profila i printera Epson preuzmite ovdje
  • Profil za Epson preuzmite ovdje

*Prerađeni Epson printer: Pošto u ovom sistemu radimo preradu te ne koristimo originalne Epson boje na sami printer ne možemo dati garanciju.

 

Dodatne informacije

Option

Stahls Maxx 40×50 cm Epson A3, Stahls Clam Basic Hobby 40×50 cm Epson A3

Možda će vam se također svidjeti…