Trgovina

Sublimacija na pamuk – Transfer Folije

28.00  + PDV

Ove trendi multitasking folije u raznim uzorcima i bojama koriste se kod ukrašavanja u više varijanta prijenosa ove aplikacije na vaše dizajne bez rezanja.

Očisti

Opis

Sublimacija na pamuk – Transfer Folije

Sublimacija na pamuk – Transfer Folije. Sublimacijske transfer folije su ukrasne folije koje se koriste kod ukrašavanja Vaših dizajna. Ove trendi multitasking folije u raznim uzorcima i bojama koriste se kod ukrašavanja u više varijanta prijenosa ove aplikacije na vaše dizajne bez rezanja. Ove folije se koriste kao Two step aplikacija kod tehnike Sublimacije na pamuk. Odlična opcija koja u nekim situacijama može zamijeniti rezač folije. Aplikacija je otporna na pranje te se savjetuje održavanje na nižim temperaturama max 40° te korištenja tekućih i ne agresivnih deterđenata. Materijali koji su vam potrebni za prijenos ove aplikacije su: transfer papir za prijenos Vaše aplikacije, prah za fiksiranje aplikacije i termo preša za majice.

Ove transfer folije dolaze u paleti od četrnaest zanimljivih boja ili uzoraka. Preporučljivi materijali na koje se radi apliciranje su pamuk ili mješavine pamuka. Postupak apliciranja sublimacijske transfer folije je vrlo jednostavan. Nakon ispisa vašeg dizajna na printeru te apliciranja na majicu, preko vaše već gotove aplikacije postavite transfer foliju te istu aplicirajte istom temperaturom i vremenom kojim ste aplicirali isprintani dizajn. Nakon što se folija na dizajnu potpuno ohladila skinite foliju. Jednostavan i efektivan proizvod za ukrašavanje raznih vrsta tehstilnih materijala. Svakako interesantan proizvod za tisak na tamne majice sa minimalnim ulaganjem i ne velikim troškovima te bez kupovanja transfer folija na m2. Sve aplikacije i postupke apliciranja možete pogledati u našim video radionicama.

Dostupne dimenzije:

*30 cm x 7.1 m rolla (rose gold, amethist, cooper, green, leopard, orange, pink, clasic rainbow, holo rainbow silver, red, sapphire blue, teal bright silver, yellow gold)
Apliciranje na 185°
Vrijeme apliciranja 35 sec
Aplikaciju skidate na hladno

  • SubliOnCotton tehnologija podržava printanje sa sublimacijskim bojama na vodenoj bazi.
  • SubliOnCotton tehnologija podržava printanje sublimacijskim gel bojama Sawgrass SubliJet-R
  • SubliOnCotton tehnologija NE podržava printanje sublimacijskim gel bojama Sawgrass SubliJet UHD
  • Upute za podešavanje profila i printera Epson preuzmite ovdje
  • Profil za Epson preuzmite ovdje

Video tutorial:

Dodatne informacije

Dostupne folije

Rose Gold, Amethist, Cooper, Green, Leopard, Orange, Pink, Clasic rainbow, Holo rainbow silver, Red, Sapphire blue, Teal, Bright silver, Yellow gold

Možda će vam se također svidjeti…