Trgovina

Sublimacija na pamuk – Prah za fiksiranje

20.00  + PDV

Sublimacija na pamuk je inovativna tehnika prijenosa aplikacije na pamučne bijele i svijetle majice, Low Cost tehnologijom desktop printera.

Očisti

Opis

Sublimacija na pamuk – Prah za fiksiranje

Sublimacija na pamuk – Prah za fiksiranje. Sublimacija na pamuk je inovativna tehnika prijenosa aplikacije na pamučne bijele i svijetle majice, Low Cost tehnologijom desktop printera. Ova tehnika pogodna je za male i srednje tvrtke koje se bave tiskom na majice ali i na razne druge proizvode. Pogotovo prikladna tehnika za male personalizirane naklade koji se mogu tiskati tehnikom sublimacije.

Sublimacija na pamuk – Prah za fiksiranje služi kao stabilizator boje na transfer papiru. Nakon ispisa otisnuti se papir provlači kroz prah koji na sebe veže mokru isprintanu boju. Nakon što se prah nanese aplikacija je sprema za termo transfer (svakako pripazite da vam se print na majici ne pomakne). Upute za apliciranje pogledajte u našim video radionicama.

Low Cost

Kompletna kalkulacija troška A4 ispisa sa 60% ispune printa iznosi 0,30€/kom za jednu majicu što je vrlo prihvatljivo. U tu kalkulaciju uračunat je papir, boja i prah. Sa takvom kalkulacijom lagano možete konkurirati bilo kojoj tehnici tiska koje mogu isporučiti full color otisak na bijele i svijetle podloge.

Sa takvom kalkulacijom lagano možete konkurirati bilo kojoj tehnici tiska koje mogu isporučiti full color otisak na bijele i svijetle podloge. U tom segmentu možemo navesti DTG tehniku tiska na majice koje koriste slične boje za prijenos aplikacija. Ova tehnika vrlo je otporna i konstanta kod pranja i održavanja majica. Testirali smo majice na 40-50 pranja pri temperaturi od 60°. Otisak je i nakon toliko pranja ostao postojan, a boje nisu jako izgubile na intenzitetu. Svakako preporučamo pranje na 40° tako će aplikacija zasigurno izdržati i puno više pranja. Kod pranja okrenite majice naopako i nemojte glačati direktno preko aplikacije. Svakako prije pranja pročitajte upute oko održavanja koje se nalaze u samom pakiranju transfer papira za sublimaciju na pamuk.

StartUp kit-ove složili smo sve što vam je potrebno za prijenos određene aplikacije na bijele i svijetle majice i tekstil pomoću Epson A4 printerapraha za fiksiranjesublimacijske bojetransfer papira. Ako nemate termo prešu pogledajte strojeve iz naše ponude Stahls termo preša za majice.

  • SubliOnCotton tehnologija podržava printanje sa sublimacijskim bojama na vodenoj bazi.
  • SubliOnCotton tehnologija podržava printanje sublimacijskim gel bojama Sawgrass SubliJet-R
  • SubliOnCotton tehnologija NE podržava printanje sublimacijskim gel bojama Sawgrass SubliJet UHD
  • Upute za podešavanje profila i printera Epson preuzmite ovdje
  • Profil za Epson preuzmite ovdje

Dodatne informacije

Pakiranje

150 grama